High On Pepper til OGP!

For en fullsatt Bjerke-restaurant ble årets første OGP hest presentert lørdag 16.mars. Årets store slager i Sverige, High On Pepper med norsk oppdretter og deleier i Tina Dale Brauti. er den første hesten som er klar for Norges største Internasjonale travløp. Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni!

High On Pepper er første hest som er klar for Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni. Foto:hesteguiden.com

High On Pepper har norsk oppdretter i Tina Dale Brauti. Eier gjør Pepper AB&Silkstone HB. Trener Katja Melkko og kusk Jorma Konti er begge finske. Dette gjør sitt til et skikkelig Nordisk innslag i årets OGP.

High On Pepper står med 8 strake seirer og har imponert kolossalt. Han ble i helgen kåret til beste eldre varmblods på Solvallas hestegalla. Det var publikum som stemte frem High On Pepper, i kamp mot andre stjerner som Franseco Zet, Hail Mary, Bengurion Jet og Admiral As.

High On Pepper har vunnet 20 av 40 starter så langt i karreieren og står med et grunnlag på 3,7 millioner svenske kroner innkjørt. Han blir favoritt til å vinne den svenske gulldivisjonen på Solvalla førstkommende lørdag.

Nettavisen Oslo Grand Prix har en førstepremie på 1,2 millioner kroner og kjøres søndag 9. juni! 

BOOK BORD

Oslo Grand Prix 2024

Velkommen til årets store fest på Bjerkebanen!

Book bord

Topphester, mange mennesker og god steming!