Solomannen kommer!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Alessandro Gocciadoro kommer til Bjerkebanen for å vinne med Banderas Bi. Foto: hesteguiden.com

Fjorårets vinner av Ulf Thoresen Grand Internasjonal Banderas Bi, blir å så på startstreken i Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni.

Alessandro Gocciadoro med sin gule drakt er lett å kjenne igjen i løpsbanen. Det er også lett å legge merke til hans fantastiske hester. De hevder seg som regel helt i toppen i de fleste løp!

Banderas Bi avsluttet i overlydsfart til fjerde i fjorårets OGP før han gikk til topps i UTGI fra dødens en måned senere. Etter det ble han skadet, men han har kommet sterkt tilbake og tredje sist vant han gruppe 1 løpet Premio Costa Azzurra.
Banderas Bi gikk to sterke løp fra dødens i både kval og finale av Gran Premio Lotteria og Alessandro Gocciadoro har etter det hatt siktet innstilt på Oslo Grand Prix for den røde hingsten.
Banderas Bi viste i fjor at han trives på norske baner. Hingsten har kommet sterkt tilbake etter skade og er mer komplett i år. Formen er absolutt på topp og han drar fordel av full distanse. Jeg elsker å konkurrere på Bjerkebanen og kommer for å vinne, sier Alessandro.

DISSE ER KLARE FOR NETTAVISEN OSLO GRAND PRIX 2024:
STOLETHESHOW - SVERIGE(Norskfødt og norsk trener/kusk)
BARACK FACE - SVERIGE
KENTUCKY RIVER - SVERIGE

HADES DE VANDEL - NEDERLAND
BANDERAS BI - ITALIA