Fjorårsvinneren kommer!

Skrevet av André Ringelien,  29.05.2024
Artikkelbilde
Tittelforsvarer Hades De Vandel stiller til start i Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni. Foto: hesteguiden.com

Hades De Vandel sto for et toppløp da han i fjor gikk til topps i Nettavisen Oslo Grand Prix. En måned senere gikk han i tredjespor hele veien i Ulf Thoresen Grand International og holdt strålende til fjerde. 

Trener Paul Hagoort har hatt årets OGP i planene helt siden han ga Hades du Vandel en velfortjent pause i fjor høst. Det ble enkel seier i årsdebuten på hjemmebanen Wolvega i slutten av mars, før han skuffet i et løp på Vincennes i april. Det ble ikke funnet noe feil på hesten og Hagoort tror rett og slett at hingsten er lei av banen etter mange tøffe løp der tidligere i karrieren. Årets tredje start var i Copenhagen Cup hvor hesten fullførte hyggelig til femte.
Paul Hagoort forteller at løpet i København ble ikke helt etter Hades De Vandel sin melodi. Det gikk for sakte underveis og han fikk Emoji foran seg inn mot den siste svingen. Det tapte han en del fart på. Hades De Vandel er aller best når det går unna i 1.10 tempo hele veien. Da får han brukt styrken sin til slutt. Formen er helt på topp og vi gleder oss til å forsvare seieren fra i fjor på Bjerkebanen søndag 9. juni.  

DISSE ER KLARE FOR NETTAVISEN OSLO GRAND PRIX 2024:
HIGH ON PEPPER  - SVERIGE(Norsk oppdretter og deleier. Finsk trener og kusk)
STOLETHESHOW - SVERIGE(Norskfødt og norsk trener/kusk)
BARACK FACE - SVERIGE
KENTUCKY RIVER - SVERIGE

HADES DE VANDEL - NEDERLAND