To nye stjerner klare for OGP!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Adrian Kolgjini blir å se på startstreken i årets utgave av Nettavisen Oslo Grand Prix. Foto: hesteguiden.com

To nye stjerner er klare for Norges største Internasjonale travløp, Nettavisen Oslo Grand Prix søndag 9. juni!

Årets vinner av Copenhagen Cup, Barack Face har tatt søndagens løp på en fin måte. Trener Adrian Kolgjini og undertegnede har siden hesten var tre år hatt en dialog om at Nettavsiden Oslo Grand Prix kunne være et realistisk mål for Barack Face. Fjoråret ble avsluttet med seier i Europaderbyet og årsdebuten i Copenhagen Cup var tidlig planlagt.
Barack Face var så fin som Adrian hadde håpet på i København og tirsdag formiddag fikk jeg en svært hyggelig telefon fra Adrian og Lutfi Kolgjin. De kunne fortelle at de takket ja til invitasjonen og at Nettavsien Oslo Grand Prix ligger perfekt i tiden for Barack Face.
Som arrangør er vi svært glade og stolte over at for å at familien Kolgjini velger nettopp Nettavsien Oslo Grand Prix som det neste løpet for Barack Face. Et løp som hans mamma Lisa America vant i 2010.

Daniel Redén har en rekke topphester i stallen og en av dem er 6-årige Kentucky River. Jeg inviterte allerede ifjor hestens daværende trener Per Nordström om han ville delta med Kentucky River. Da svarte Nordström at et av årets største mål var Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen. Kentucky River gikk den gang et kjempeløp og ble nr. 2. Daniel Redén overtok treneransvaret i fjor høst og tok med seg hesten til Frankrike hvor han startet to ganger. Etter Frankriuke turen har han statrter tre ganger. Først ble han nr. 2 bak Elitloppsklare Borups Victory. Deretter vant han en kvalifisering til Paralympiatravet. I finalen gikk Kentucky River et kjempeløp fra dødens til annen bak Elitlopsklare Önas Prince. 
Vi er svært glade for å ha Kentucky River, Daniel Redén og Örjan Kihlström på plass på Bjerkebanen under OGP helgen.
 

DISSE ER KLARE FOR NETTAVISEN OSLO GRAND PRIX 2024:
HIGH ON PEPPER  - SVERIGE(Norsk oppdretter og deleier. Finsk trener og kusk)
STOLETHESHOW - SVERIGE(Norskfødt og norsk trener/kusk)
BARACK FACE - SVERIGE
KENTUCKY RIVER - SVERIGE