- En av mine morsomste triumfer

Skrevet av Daniel Kulblik,  24.02.2011
Artikkelbilde
Jens Kristian Brenne sørget for finfin V5-utbetaling. (Foto: hesteguiden.com)

Det er ikke ofte de kommentarene kommer under et lunsjtrav, men det var tilfellet torsdag. Jens Kristian Brenne strålte etter seieren med Hasse.

- Dette er en av de morsomste triumfene i karrieren. Når Hasse kom inn på stallen i høst så han ikke ut som en traver, smilte Brenne, som vant med niendevalget i V5-3. Etter et løp i køen avsluttet Hasse bra til seier etter at favoritten Indregaards Prinsen skuffet fra tet. Tross en forsiktig førsterunde kunne ikke favoritten forsvare seg oppløpet ned. Seieren gikk til 65-oddseren Hasse.

Morten M. Ottersen satte standard med Scoreandevileye. Tross en tung innledning via sporene, kjempet Ottersen-traveren tappert til sterk og sikker seier. Han ble angrepet oppløpet ned, men var velfortjent vinner av V5-1.

Pebbe Simoni var løsningen på V5-2. Thor Borg leverte en fin prestasjon i sulkyen og Anderssen-traveren takket for opplegget ved å spurte inn til sikker seier.

Erik Killingmo klarte det igjen. Nå med Livi Candy. Suksesstreneren forbedret nok en hest i sin trening og Livi Candy vant i debuten. Sterkt av Killingmo!

I V5-finalen var det Stellan Lundqvist som sørget for seier og 63 128 kroner til 16 spillere som prikket rett V5-rekke. Seiershesten var Windy Cape.