Torvald Palema til OGP!

Skrevet av Daniel Kulblik,  22.04.2011
Artikkelbilde
Torvald Palema kommer til OGP! (Foto: hesteguiden.com)

Langfredag bekreftet Åke Svanstedt at han kommer til Bjerkebanen og Oslo Grand Prix med Torvald Palema. Dermed er den femte hesten klar for årets trav-høydepunkt på norsk jord.

Det norske håpet, Yarrah Boko, er klar. Det samme er verdensstjernen Rapide Lebel, fjorårsvinner Lisa America og det svenske supertalentet Maharajah. Langfredag fikk vi også bekreftelsen vi har ventet på fra Åke Svanstedt. Han kommer til Bjerke med Torvald Palema. Med seg på transporten vil han også ha med seg flere stjernetravere. Torvald Palema er en hest vi har drømt om i mange år, nå kommer han endelig - og det med OGP-seier i blikket.

Med disse fem stjernetraverne på plass er vi allerede sikret et topp internasjonalt storløp. Også Brioni har fått invitasjon. Vinneren av Olympiatravet er en hest vi ønsker oss. Flere invitasjoner kommer kanskje etter eliteløpet på Klosterskogen lørdag?

Yarrah Bokos eier Jan-Erik Andresen kunne også bekrefte langfredag at vårt store norske OGP-håp tester formen på Bjerkebanen onsdag 4. mai. Gled dere - vi er inne i en herlig tid!

Fortsatt god påske!