Kilkenny på hjemmebane

Skrevet av Daniel Kulblik,  28.04.2011
Artikkelbilde
Kilkenny imponerte sist og kan vinne på hjemmebane i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Hans Chr. Holm presenterte en strålende opplagt Kilkenny i debuten. I dag viser han seg fram på hjemmebane. H.C. kan bli dagens mann med tre hete kandidater.

- Jeg kjører tre fine hester i dag. Det er vanskelig å peke ut den beste muligheten, men alle kan vinne på en god dag, innleder Hans Chr., som har fått en strålende start på 2011.

Stallhesten og 3-åringen Kilkenny satte på plass snakkhesten Abdul B.R. i debuten. Talentet til Jan Andersen leverte en meget sterk innsats fra tet. Nå skal han for første gang prøve seg bak bilen.

- 6 Kilkenny (V5-3) er fersk og vanskelig å plassere etter det første løpet. Den innsatsen var bra, men det gikk veldig i rykk og napp underveis. Jeg kommer til å teste ham bak bilen før løpene i dag, men det er en fornuftig type som jeg tror skal takle den utfordringen. Han har vært oppe bak bilen tidligere, men da kjørte vi bare sakte og rolig, forteller Bjerke-treneren, som innrømmer at han har tro på sin hest.

- Jeg må jo det etter debuten. I mine øyne er han en outsider.

Hans Chr. Holm har flere fine muligheter under lunsjtravet på hjemmebane. De sjansene oppsummerer han slik:
- 3 Super Saico (V5-1) vet jeg egentlig lite om. Nå ser jeg at han ble favoritt på Bjerke sist, så normalt skal han passes fra fint spor.
- 9 Olle Rusken (V5-2) har stor kapasitet. Nå er han behandlet og jeg håper vi ser han tilbake på sitt beste. Er han det, kjemper han om seieren. En ny outsider.
- 11 Miss Glory Dillon (V5-4) jakter nok i første omgang en premie.
- 2 Camilla Stone (V5-5) var ute på Solvalla i sin siste start. Motstanden der er langt tøffere enn det hun støter på i dag. Sporet er bra og hoppa er rask fra start. Jeg skal snakke litt med eieren, men mye tyder vel på at vi vil sitte foran. På sitt beste er Camilla Stone god for seier, avslutter Hans Chr., som har en meget spennende lunsj i vente.