1.13,6 av Muscle Wiking B.R.

Skrevet av Even Elvenes / Equus Media,  07.04.2011
Artikkelbilde
Muscles Wiking B.R. holdt oppvisning i 4-års Stjernen. Her fra Klasseløpsdagen 2010. (Foto: hesteguiden.com)

Muscles Wiking B.R. gjorde det enkelt og lett. - Jeg holder med de som mener at hingsten var fantastisk fin i kveld, sa kusk Olle Goop etter oppvisningen i 4-års Stjernen.

Onsdagens oppgjør om 4-års Stjernen for de norskfødte varmblodshestene hadde et gedigent trekkplaster i fjorårets Kriterie- og EM-vinner Muscles Wiking B.R.
Hingsten så brennfin ut allerede i god tid før startbilen slapp feltet på 2100 meters markeringen, og hesten sikret seg da også teten etter litt press fra Classic Star. Klokka viste 1.12.2 de første 500 meterne, med Trinitro i rygg - og trønderen Scott W.L. bak denne igjen.

Stakk unna
Rundepassering slo ut med 1.14.2 på klokka, og Muscles Wiking B.R. var smågiret og brukte krefter. Kusk Olle Goop gjorde mye for å roe ned hingsten. I siste sving stakk så lederen og fikk kun med seg Trinitro. Den siste yppet seg litt, men var helt sjanseløs i det Muscles Wiking B.R. var voldsomt fin for dagen.
Den siste 500 meterne gikk etter en høy 11-tid. Utrolig lekkert!

Klosterskogen i påsken
- Muscles Wiking B.R. går trolig ut i et løp på Klosterskogen Travbane i påsken. Slik oppsummerte Olle Goop til slutt - det etter at hans hest hadde skapt begeistring på landets hovedbane onsdag kveld.