Bjerke-trener til Italia

Skrevet av Daniel Kulblik,  18.11.2010
Artikkelbilde
Hans Chr. Holm får muligheten til å kjøre Cecena Ås i Italia. (Foto: hesteguiden.com)

Lørdag reiser Hans Chr. Holm til Italia for å kjøre kommuneløpet i Montegeorgio. Løpet går søndag og makkeren heter Cecena Ås.

Hardsatsende Stall Grenerie AS sender Cecena Ås til Italia for å jakte finalebillett i det italienske storløpet. 24 hester stiller til start i kvalifiseringene og halvparten får billett i finalen senere søndag kveld. Her venter en seierssjekk på rundt en halv million norske kroner.

Sugarcane Volo og Hans Petter Tholfsen vant løpet i 2001. I tillegg har vi preget kvalifiseringene mang en gang. Både Rite On Line, Blue Fighter og Magnetic Power har vunnet i Montegeorgio.

Bjerke-trener Hans Chr. Holm får gleden av å kjøre den doble millionæren i Italia. Det betyr at H.C. må reise allerede lørdag og har allerede sagt fra seg tre oppsitt på Momarken. Det gjelder Edel Terna, Conseila B.R. og Becky's Daydream.

- Det er ikke hver dag man får slike muligheter, så jeg gleder meg. Sporet ble det verst tenkelige, men vi får gjøre det beste ut av situasjonen. Hesten er rask ut, så det kan løse seg på startsiden, melder en spent H.C. Holm.

Les mer og se startlisten hos TGN.no