- Synd det ikke var i går......

Skrevet av Daniel Kulblik,  25.11.2010
Artikkelbilde
Arild Eggen vant lunsjløp forrige torsdag og tror på ny seier i dag. (Foto: hesteguiden.com)

- Synd jeg ikke startet i går, da hadde jeg fått meg en tur inn i restauranten, smiler en offensiv Arild Eggen. Den hesten han sikter til er 6 Beat the Wiz i lunsjens V5-3.

- På Biri sist satt vi fast med alt igjen. Hesten leverer nesten aldri dårlige løp, kun en gang har han kollapset fullstendig. Ellers har galopp eller andre ting ødelagt for oss. Jeg er alltid optimist når jeg kjører Beat the Wiz. Dagen i dag er intet unntak, melder Eggen.

Beat the Wiz innledet året strålende og kan vise til fire seirer på 13 starter. Det er en solid statistikk, men det er en stund siden den siste seieren. Skal vi tro Eggen, er det dags igjen i dag.

- Alle løp skal kjøres først, men jeg tror vi har en supersjanse. Jeg gleder meg som en unge, ler Arild, som synes det er gøy å stikke fram haka når han har tro på seier.

- Jeg er som sagt optimist, og da er det ingen grunn til å legge skjul på det. Synd det ikke var i går som sagt, da hadde jeg fått testet trappen og seremoniplassen inne i restauranten, avslutter Bjerke-treneren med et glimt i øyet.

Seremoniplassen Eggen sikter til ble brukt under onsdagens V75-kjøring. Her ble samtlige vinnere tatt inn i restauranten under seiersseremonien.