1 971 479 kroner i sekserpotten

Skrevet av Daniel Kulblik,  28.10.2010
Artikkelbilde
Makarov prøver seg under jackpot-omgangen på hjemmebane. (Foto: Daniel Kulblik)

Onsdag er det nye jackpot-muligheter på Bjerke. 1 971 479 kroner ligger allerede i sekserpotten.

Er du den eneste med seks riktige markeringer venter en sjekk på nærmere fire millioner kroner. Den første onsdagen i november byr på en spennende og vrien V65-nøtt. Det kan være duket for stor utbetaling.

Vi gleder oss spesielt til å se Derby-vinner Makarov mot eldre eliteaspiranter i V65-finalen. Løpet er stengt på en million kroner, så han slipper de beste, men flere av konkurrentene har hevdet seg bra mot de beste det siste året. Kabir er den med lengst merittliste. Med Makarov i spor ti, blir det meget spennende.

Jackpot-onsdgen innleder med et åpent løp der det meste kan skje. 15 hester fordelt over to distanser, uten de store profilene, gjør dette til en åpen affære. Vrient kan det også bli i V65-2. Her kjemper kaldblodshestene over 2600 meter, og favorittene står i vriene spor.

Waba Gruppens serie for stallansatte preget V65-3. Våre unge lovende kusker kjemper om poeng i serien og jakter finalebillett onsdag 29. desember.  

Sprint står på programmet i V65-4. Med spesialsprinter Rigel Stjernen i bakspor, blir det spennende å se hva Wollebæk gjør på startsiden. Tetposisjonen ligger nå åpen og flere er nok interessert i den. Spillemessig er dette et spennende oppgjør.

DD-1 er også åpen. Hitchcock imponerte nå på onsdag, men står i et vrient tolvtespor nå. Runder Hamre-traveren alle, eller er det duket for en overraskelse? Tiden vil vise!

Start forberedelsene nå! Startlisten finner du her.