- Vinner uten galopp

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.11.2010
Artikkelbilde
Deliberate Vision er den andre fra Stall Eggen onsdag. (Foto: hesteguiden.com)

Hans Jørgen Eggen har klokkertro på en feilfri Figo T. Dream. Giant Chill-sønnen leverte en solid innsats sist etter galopp. Nå er kusken optimist foran onsdagens V5-4.

- Edenhof blir en tøff utfordrer, men jeg har tro på min hest om han holder seg til trav. Figo leverte en strålende opphenting på Jarlsberg etter galoppen. Han virker veldig fin om dagen, så jeg tror han vinner i et feilfritt løp, sier Hans Jørgen Eggen.

6-åringen som eies av Ringsaker & Furnes travselskap jakter årets tredje seier i tolvte forsøk. Med spor på innsiden av favoritten er Eggen villig til å satse framover.
- Han løser hyggelig, men er ikke helt trygg. Jeg håper vi kan være med på startsiden, da tror jeg han kjemper om seieren.

Fra Eggen-stallen kommer også formsterke 2 Deliberate Vision i V65-5. Hoppa imponerte sist og står fint til igjen.
- Jeg gjør et forsøk fra start, men tviler på at vi kan overfly den til Gunnar (Spido Va Bene). Vi gjør et forsøk, ellers smyger vi ned i ryggen om det er mulig, sier Hans Jørgen, som var strålende fornøyd med hoppa på Jarlsberg.
- Den innsatsen var strålende. Deliberate Vision har trent enda bedre i ettertid. Med lignende innsats og klaff på veien, tror jeg hun dukker opp der framme, avslutter Hans Jørgen.

Makarov ble strøket fra V75-løpene på Biri lørdag. Grunnen var hoste, men det er ikke noe alvorlig.
- Han hostet de tre-fire første dagene i forrige uke. Vi tok ingen sjanser og valgte å bli hjemme. Jeg har kjørt med ham en tur i dag, men merket ingenting. Målet er Klosterskogen neste lørdag. Det blir trolig årets siste start, sier Gunnar Eggen.